Vi udfører gerne kalkning for dig i Nordsjælland

Hos murerfirmaet Erik Andersen tilbyder vi kalkning af huse, vægge, facader m.m. i Nordsjælland og København. En kalkning kan være med til at give din facade et helt nyt udtryk, fordi en nykalket overflade stråler af vedligeholdelse og et stilrent udtryk. Vi udfører kalkning for både private kunder og erhvervskunder, så uanset om dit hjem eller din virksomhed trænger til en fornyet overflade, står vi klar til at hjælpe.

Vi sørger for at gøre overfladen klar til kalkningen, inden den påføres. Har man ikke et godt og solidt grundlag, vil man næppe få et pænt slutresultat. Vi har de kompetencer, der skal til, for at påstryge kalken, så du får det bedste resultat. En flot, kalket overflade er et hit på nyere såvel som ældre bygninger.

Har din overflade skader eller lignende, udbedrer vi skaderne som det første. Kalkningen af huset er også meget afhængig af, at man bruger den rigtige kalkning. Man kan faktisk kalke stort set alle overflader – hvis man har de rigtige midler. En pudset eller filtset overflade er dog meget lettere at påstryge kalk på.

Få en ny, flot facade med en kalkning

Vi har hænderne skruet rigtigt på, og vi kan gennemskue, hvordan vi bedst griber opgaven an. Derfor kan du med fordel overlade arbejdsopgaven i vores hænder – så sørger vi gerne for, at du får et helt nyt udseende på dit hus eller din butik. Facaden fylder meget i indtrykket af bygningen, og her er en kalkningen en oplagt mulighed til hurtigt at forbedre facaden.

Fordelene ved kalk er markante. For det første forebygger du overfladen med en kalkning, så den er mere modstandsdygtig overfor f.eks. afskalning og frostsprængninger. En kalket overflade er også nem at vedligeholde, så du til enhver tid har en flot, indbydende facade.

I vores arbejde med kalk bruger vi udelukkende kvalitetsmaterialer, som gør, at resultatet er langtidsholdbart. Kalkningen holder gerne op til 10 år, når man bruger materialer i et højt kvalitetsniveau.

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud

Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud, når du kontakter os. Ring også gerne, hvis du har spørgsmål eller nysgerrig efter at vide mere om os eller vores ydelser. Vi glæder os til at høre fra dig.