Tilbygning og ombygning

Er pladsen blevet for trang?

Er huset blevet for småt, eller drømmer du om at udvide stuen? Hvis pladsen efterhånden er blevet for trang, er der ingen grund til at flytte ud fra en bolig, du er glad for. En ny tilbygning eller en udvidelse er en rigtig god løsning, hvis din bolig skal være større og give bedre plads. Hos Erik Andersen har vi gennem tiden varetaget et utal af ombygninger og tilbygninger og hjulpet familier, hvor pladsen i boligen er blevet utilstrækkelig. Vi har både kompetencerne og den rette mængde erfaring til at klare både mindre og større ombygninger og tilbygninger, så læg blot opgaven i vores hænder!

 

Tilbygninger og ombygninger giver mere plads

Er der kommet endnu et familiemedlem, eller er ét badeværelse bare ikke nok længere? En tilbygning kan skabe helt nye rum til din bolig, hvad enten det er teenageren i familien, der drømmer om sin egen afdeling i huset, I drømmer om en ny spisestue, et nyt badeværelse eller noget helt fjerde. Som professionel murermester ved vi, hvad der skal til, når der skal bygges ny tilbygning på et eksisterende hus, og vi kan derfor hjælpe med at finde den rette løsning til dine behov.

Virker en tilbygning til huset som en stor mundfuld, kan man i mange tilfælde nøjes med en ombygning. Drømmer I om mere plads i stuen eller et større badeværelse, kan en udvidelse af rummet være en god løsning. Får I et rum ledigt i huset, vil en nedrivning af væggen mellem to rum give både mere plads og nye muligheder.

Mulighederne er mange, og hos Erik Andersen står vi til rådighed med kompetent og professionel rådgivning, når i drømmer om at bygge om eller udvide.

 

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om fordelene ved ombygning eller tilbygning, er du velkommen til at kontakte Erik Andersen på 48 30 03 81 eller e-a@erikandersen.dk. Vi giver med glæde et uforpligtende tilbud på din nye tilbygning eller ombygning. Med base i Gilleleje hjælper vi kunder i Helsingør, Nordsjælland og København og vi kommer med glæde også forbi dig!