​Terrazzo til alle formål

Terrazzo er et yderst funktionelt materiale til et utal af formål. Det består af skærver af marmor og granit, som bindes sammen af hvidt, grå eller indfarvet cement. Materialet er fleksibelt og blev derfor traditionelt brugt til gulvbelægning, men i dag bruges Terrazzo til mange andre formål grundet de mange fordele ved materialet. Hos Erik Andersen har vi erfaring i arbejdet med Terrazzo, og blandt nogle af fordelene ved Terrazzo kan nævnes:

  • Fleksibelt, men yderst holdbart materiale
  • Mange farvemuligheder
  • Velegnet til indendørsbrug

Terrazzo gulve

Terrazzo bliver stadig ofte brugt som materiale til gulv, hvor blandingen af marmor, granit og cement støbes på et betongulv. Når blandingen er hærdet, kan belægningen vådslibes eller tørslibes, hvilket medfører et fugefrit, hårdt og holdbart gulv, der kan have en hel menneskealder som levetid. Gulvene er yderst nemme at rengøre grundet sin plane overflade.

Terrazzo er et materiale, der er muligt at reparere, så hvis gulvet bliver skadet, har vi erfaring i reparation af det.

Kontakt Erik Andersen

Vil du vide mere om fordelene ved Terrazzo, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så kontakt Erik Andersen på 48 30 03 81 eller e-a@erikandersen.dk. Vi er beliggende i Gilleleje i Nordsjælland, og hjælper hver dag kunder i alle byer i Nordsjælland, Helsingør og København, og vi kommer med glæde også forbi dig!

Kontakt os

Kontor: 48 30 03 81

​Murermester & Aut. Kloakmester:

Leif Andersen: 21 72 03 81

Murer: Speciale flisearbejde

Bjørn Jensen:  26 12 21 29

​Økonomi & administration:

Vibeke Andersen: 21 72 03 61

​Søger du arbejde ?

Send os dit cv på : e-a@erikandersen.dk

​​