Skal dit hus have nyt tag?

Trænger huset til et nyt tag eller blot til en mindre reparation? Så står vi hos Erik Andersen ApS klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring erfaring med beton- og teglsten tage. Vi klarer reparationer for eksempel efter en stormskade, lægning af tagsten samt totalløsning af et helt nyt tag.

​Professionel vejledning og mere end 100 års erfaring

Et af de vigtigste bærende elementer på et byggeri er taget. Taget er husets klimaskærm og skal kunne modstå alt slags vejr, det er derfor vigtigt at finde den helt rigtige og sikre løsning. Vi guider dig til at finde den ideelle tagløsning til dit hus.

Som din lokale fagmand i København, Helsingør og Nordsjællands området står vi klar med gode råd, underbygget af solid erfaring gennem de sidste mere end 100 år. Vores professionel rådgivning gør det nemmere for dig at vælge rigtigt, når du skal have nyt tag eller have det nuværende renoveret. 

​Skal vi hjælpe dig?

​Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit tagprojekt? Så kontakt os allerede i dag på telefon 48 30 03 81. Vi tager en grundig snak med dig om dine behov og ønsker, og giver dig et uforpligtende tilbud. Du er også mere end velkommen til at sende os en mail til: e-a@erikandersen.dk

 

Kontakt os

Kontor: 48 30 03 81

​Murermester & Aut. Kloakmester:

Leif Andersen: 21 72 03 81

Murer: Speciale flisearbejde

Bjørn Jensen:  26 12 21 29

​Økonomi & administration:

Vibeke Andersen: 21 72 03 61

​Søger du arbejde ?

Send os dit cv på : e-a@erikandersen.dk

​​