Tagarbejde i København, Helsingør og omegn

Hos murerfirmaet Erik Andersen har vi mere end 100 års erfaring, og det gør, at vi er i stand til at løfte forskellige arbejdsopgaver inden for tagarbejde. Vi tilbyder både lægning af et nyt tegltag og renovering af dit nuværende tag. Vi foretager selvfølgelig altid en vurdering af taget og kommer med vejledning til, hvad vi mener den bedste løsning er for dit tag.

Her vægter vi langsigtede og holdbare resultater højest. Et tegltag holder i rigtig mange år og en anden fordel er, at taget passer flot ind på de fleste huse på grund af det traditionelle udseende. Vi udfører lægning og reparation af tag for private såvel som erhverv – så tøv ikke med at kontakte os.

Vi er et firma, der vægter kvalitet og tillid højt, og det skinner altid igennem i de forskellige dele af vores arbejde. Drømmer du om et nyt tegltag, kan du med fordel kontakte os, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Forskellige typer af tegltag

Taget spiller en stor rolle for helhedsindtrykket af bygningen, og derfor kan det godt være en stor beslutning at vælge, hvilken slags tagsten man ønsker. Der findes generelt to forskellige typer inden for tegltag; falstagsten og vingetegl. Udseendet spiller en stor rolle, og derfor vil vi gerne beskrive de to typer tegltag lidt nærmere.

Falstagsten er en nyere type af tegltag, som har en form, der gør, at stenene kan lægges helt tæt sammen. På den måde kan du få en glat, strømlinet overflade.

Vingetegl derimod er en ældre stentype, som man forbinder med det traditionelle tegltag. Stenens bue og vinge gør, at stenene går ind under den forrige sten. Hvis du er i tvivl om, hvilke teglsten du ønsker, står vi gerne klar med professionel vejledning.

Begge typer af teglsten vil med garanti løfte hele udtrykket på din bygning – uanset om der er tale om et helt nyt tag eller reparation af det gamle. Tagarbejde kan altid betale sig både i forhold til bygningens værdi og i forhold til fremtidssikring af taget.

Attraktiv pris på tegltage

Vi er klar over, at det for mange kan være en stor udgift at reparere eller lægge nyt tag. Lægning af et nyt tag er en investering, som med sikkerhed kan lønne sig i det lange løb.

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud. Vi har mange kunder i Gilleleje og Helsingør, men dækker hele Nordsjælland og København. Ring os op, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med tagarbejdet.

Erik Andersen logo

Kontakt os

Kontor: 48 30 03 81

​Murermester & Aut. Kloakmester:

Leif Andersen: 21 72 03 81

Murer: Speciale flisearbejde

Bjørn Jensen:  26 12 21 29

​Økonomi & administration:

Vibeke Andersen: 21 72 03 61

​Søger du arbejde ?

Send os dit cv på : e-a@erikandersen.dk

​​