Autoriseret kloakmester i Nordsjælland

Vores kloakmester dækker hele Nordsjælland og København

Igennem vores mere end 100 år på markedet har vi opbygget en fagligt dygtig medarbejderstab. Vi har udført kloakarbejde i årtier og er godkendt som autoriseret kloakmester. Det betyder, at du kan vide dig helt sikker på, at kloakarbejde udført af os, lever op til alle lovmæssige krav og standarder på området.

​Det siger lovgivningen om udførelse af kloakarbejde

​Som husejer er der visse krav, der skal overholdes, når det kommer til kloakering. Det samme gælder for kommunen og den kloakmester, du hyrer til opgaven. Som husejer er det dit ansvar, at kloakarbejdet er udført sikkert og korrekt. ​Hyrer du os, en autoriseret kloakmester, til opgaven, påtager vi os herefter ansvaret. Hos Erik Andersen ApS er vi indbefattet af kvalitetsstyring på området og en hertil særlig tilsynsordning.

Vi sørger desuden for at informere kommunen inden påbegyndelse af kloakarbejdet, overlad derfor trygt projektet til os. Vi er din garanti for et sikkert udført kloakarbejde, der møder alle lovmæssige krav.

​Din lokale kloakmester i Gilleleje

​Vi udfører reparationer og helt nye kloakledninger. Ved at benytte en autoriseret kloakmester som os sikrer du dig, at alt arbejdet udføres korrekt.

Overdrag ansvaret til os og kontakt os allerede i dag for en vurdering og et tilbud på telefon 48 30 03 81 eller via mail på e-a@erikandersen.dk. Fra Gilleleje dækker vi Helsingør, hele Nordsjælland og København.

autoriseret kloakmester i københavn

Vores kloakmester udfører kloakarbejde i hele Storkøbenhavn, Helsingør og Gilleleje

blank

Kontakt os

Kontor: 48 30 03 81

​Murermester & Aut. Kloakmester:

Leif Andersen: 21 72 03 81

Murer: Speciale flisearbejde

Bjørn Jensen:  26 12 21 29

​Økonomi & administration:

Vibeke Andersen: 21 72 03 61

​Søger du arbejde ?

Send os dit cv på : e-a@erikandersen.dk

​​