Mangler du hjælp til lægning af fliser?

Hos Erik Andersen ApS udfører vi flise arbejde for både private og erhverv i København, Helsingør og hele Nordsjælland. Vi påtager os både små og større opgaver. Lægning af fliser kan foregå i mange forskellige sammenhænge, både udendørs og indendørs og på vægge eller gulv. Vores kompetencer omfatter alle typer af flise lægning, altid udført professionelt og udførligt efter kundens ønsker.

Vi kan skaffe et stort udvalg af fliser og klinker

Gennem vores tætte kontakt og mangeårige samarbejde med et væld af pålidelige leverandører, kan vi skaffe lige netop de fliser eller klinker, du drømmer om. Det kan være keramiske fliser, mosaiksten, natursten eller fliser af glas.

​Vi udfører flisearbejde i både køkkener, badeværelser og til udendørs brug. Vores mere end 100 års erfaring tillader os at give vores kunder den bedste mulige vejledning i hvilke klinker og fliser, der egner sig bedst til den pågældende opgave. Desuden er vi mangeårig medlem af Byggaranti, der er din anerkendte sikring for et sikkert og gennemført kvalitets arbejde der holder år efter år.

​Kontakt os om flisearbejde allerede i dag

​Vi ved af erfaring, at to opgaver sjældent er ens. Ring derfor til os på tlf: 48 30 03 81 eller via mail på e-a@erikandersen.dk og fortæl os om dine ønsker. Vi tager os god tid til at sætte os ind i vores kunders unikke behov, på den måde sikrer vi alle vore kunder gode og tilfredsstillende resultater, som vi kan være stolte af.

flisearbejde i københavn

fliser og klinker i københavn

blank

 

Erik Andersen logo

Kontakt os

Kontor: 48 30 03 81

​Murermester & Aut. Kloakmester:

Leif Andersen: 21 72 03 81

Murer: Speciale flisearbejde

Bjørn Jensen:  26 12 21 29

​Økonomi & administration:

Vibeke Andersen: 21 72 03 61

​Søger du arbejde ?

Send os dit cv på : e-a@erikandersen.dk

​​