​Husk at forkæle huset med en facadeisolering

Er varmeregningen til tider for høj, eller kan I mærke, at kulden sniger sig stille og rolig ind i huset? Så kan en udvendig isolering være løsningen.

​En facadeisolering er optimal til gamle huse og huse med massive ydervægge. Metoden bliver dog også brugt til nye huse, hvor der er dårlig isolerede ydervægge konstrueret af tegl, gasbeton eller beton. Vi tilbyder facadeisolering i København og hele Nordsjælland, hvor vi især har mange kunder i Gilleleje og Helsingør.

​En løsning med mange fordele

​Hos Erik Andersen har vi mange års erfaring, og vi garanterer dig, at du vil opleve en stor forandring i huset, da en facadeisolering vil:

  • ​Nedbringe varmeregning
  • Mindske risiko for skimmelsvamp
  • Fungere som varmedepot

Det er bestemt en rigtig god investering, da dine ydervægge har en stor betydning for husets indeklima.

Værd at vide om facadeisolering

​Ved en total facadeisolering kommer vinduer og døre til at sidde længere inde, ganske enkelt fordi ydermuren bliver tykkere. En god kvalitetsløsning skal udføres på én gang, og kan derfor ikke deles op i etaper. Vores mange års erfaring betyder, at du er i sikre hænder. Derfor kan du roligt efterlade hele projektet til os, efter at vi i samarbejde med dig kommer frem til den helt rigtige løsning til dit hus.

​Har du spørgsmål?

​Befinder du dig i Nordsjælland, Helsingør eller i København? Så kontakt os på telefon 48 30 03 81 eller på mail e-a@erikandersen.dk og få et uforpligtende tilbud. Vi har erfaring med alle typer af huse og hjælper dig gennem processen fra start til slut.

Kontakt os

Kontor: 48 30 03 81

​Murermester & Aut. Kloakmester:

Leif Andersen: 21 72 03 81

Murer: Speciale flisearbejde

Bjørn Jensen:  26 12 21 29

​Økonomi & administration:

Vibeke Andersen: 21 72 03 61

​Søger du arbejde ?

Send os dit cv på : e-a@erikandersen.dk

​​