Vi klarer alt inden for facadearbejde

Vi klarer alt inden for facadearbejde

Som professionel murermester har vi hos Erik Anders erfaring med alle former for facadearbejde. Er facaden ved at være slidt, er det en god idé at få en erfaren fagmand til at tage et kig på den. Vejr, forurening, fugt og ældning er alle faktorer, der slider på facaden, og bliver den ikke vedligeholdt, kan det have konsekvenser for bygningens generelle tilstand.

Vores facadearbejde omfatter blandt andet:

Tag hånd om facaden

Facaden er førstehåndsindtrykket på din bolig, men udover udseendet et det også vigtigt, at facaden bliver vedligeholdt, så den får en så lang levetid som muligt

 

For det første ser en slidt facade ikke pæn ud, men for det andet er facaden med til at holde vind og vejr ude. Døjer du med en høj varmeregning eller kuldebroer, tyder det på, at en udvendig facadeisolering er den rette løsning. Udover at give en mere jævn varme, er facadearbejde, såsom facaderenovering, omfugning og isolering, med til at holde fugt væk fra boligkonstruktionen. Fugt kan medføre skimmelsvamp, fugtskader og et dårligt indeklima, som alle er enhver boligejers værste fjender. Derfor er det vigtigt, at du tager hånd om din facade, når du kan se, at den trænger til en renovering.


Lad os tage hånd om facaden

Vil du vide mere om vores facadearbejde eller andre ydelser, er du velkommen til at kontakte Erik Andersen på 48 30 03 81 eller e-a@erikandersen.dk. Vi har base i Gilleleje, og kører gerne ud til kunder i Nordsjælland og København.