Trænger dit badeværelse til renovering?

Vi laver nye badeværelser i Gilleleje, Helsingør og omegn

Vi har solid erfaring med både opbygning af et nyt badeværelse og renovering af et nuværende. Hvad end badeværelset skal have den helt store renovering, eller det blot trænger til en mindre opfriskning, så ved vi, hvordan opgaven skal gribes an. Vores kompetente og faguddannede medarbejdere står for alt murer- og støbearbejdet. Desuden arbejder vi tæt sammen med især dygtige VVS’ere, elektrikere og tømre, hvis det drejer sig om en større totalløsning.

​Personlig rådgivning ved renovering af badeværelse

​For os er personlig og konkret rådgivning alfa omega. Vi kommer gerne på besøg og tager en grundig vurdering af projektet. På den måde kan vi bedst muligt vejlede dig og møde dine behov. Vi har flere års erfaringer fra forskellige typer af badeværelses renoveringer, ​og kan med garanti hjælpe med den helt rette løsning til din bolig. Desuden kan vi, som en del af pakken, også skaffe unikke fliser eller klinker via vores store og veludviklede leverandør netværk. Overlad derfor trygt dit badeværelses projekt til os. Vi sikrer dig, at drømmen om et personligt og unikt badeværelse går i opfyldelse.

​Få hjælp til din drøm om nyt badeværelse

​Holder du til i Gilleleje, Helsingør, Nordsjælland eller København, og ønsker du en uforpligtende snak omkring renovering af badeværelse? Så er du velkommen til at ringe til os på telefon 48 30 03 81 eller sende en mail på e-a@erikandersen.dk. Vi står klar med konkret vejledning og en efterfølgende hurtig arbejdsgang.

 

Erik Andersen logo

Kontakt os

Kontor: 48 30 03 81

​Murermester & Aut. Kloakmester:

Leif Andersen: 21 72 03 81

Murer: Speciale flisearbejde

Bjørn Jensen:  26 12 21 29

​Økonomi & administration:

Vibeke Andersen: 21 72 03 61

​Søger du arbejde ?

Send os dit cv på : e-a@erikandersen.dk

​​