Vi er eksperter i murede pejse, skorstene og ildsteder

Pejse er med til at skabe en hyggelig, varm og dejlig stemning i din bolig, men det er vigtigt, at din pejs har de rette forhold, for at det bliver ved med at være hyggeligt og pejsen fungerer som en effektiv varmekilde. Hos Erik Andersen har vi stor erfaring med murede pejse og ildsteder samt murede skorsten og skorsten med Isokern. Det er vigtigt, at temperaturer og luftstrømme passer nøje sammen, for at røgen ryger op gennem skorstenen og ikke ud i stuen, og her er murede pejse en god løsning.

Skorstene med Isokern

Skorstene med Isokern giver et utal af muligheder, og de færdiglavede modulelementer, gør opsætningen af skorstenen nem, hurtig og effektiv. Materialet er isolerende, hvilket giver din skorsten en lang levetid og pejsen maksimal sikkerhed. Hos Erik Andersen har vi i mange år arbejdet med Isokern, så du kan trygt overlade arbejdet til os.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på murede pejse og ildsteder eller en skorsten med Isokern, er du meget velkommen til at kontakte Erik Andersen på 48 30 03 81 eller e-a@erikandersen.dk. Vi har base i Gilleleje og hjælper med glæde kunder i Nordsjælland, Helsingør og København.

Vi ser frem til at høre fra dig!